Ferrari Owners’ ClubNordic Meeting 2024

Tervetuloa Ferrari Owners’ Club Nordic Meeting 2024 -tapahtumaan!

Tälle sivulle olemme keränneet kaiken oleellisen informaation tapahtumasta koko viikonlopun osalta. Päivitämme sivua jatkuvasti ja pyrimme siihen, että täältä löydät helposti kaiken tarvitsemasi tiedon aina aikatauluista ja reiteistä pukukoodeihin ja yhteiskuljetuksiin.

Jos kuitenkin käy niin, että jokin tärkeä tieto puuttuu, olethan yhteydessä:
office@ferrariownersclubfinland.com

Ferrari Owners’ Club Ferrari Owners’ Club Ferrari Owners’ Club Ferrari Owners’ Club Ferrari Owners’ Club
 • Kokoontuminen ja rekisteröityminen Turun tuomiokirkon aukiolla.

 • Lounas Aurajokirannan ravintoloissa.

 • Ladies’ Weekend tapahtuman esittely naisosallistujille Naantalin Kylpylässä.

 • Bussikuljetus Turun Linnaan.

 • Illallinen Turun Linnassa.

 • Bussikuljetus takaisin Naantalin Kylpylään.

 • Hotellin aulabaari avoinna.

 • Huomaathan, että muutokset ovat mahdollisia.
  Tiedotamme muutoksista mahdollisimman nopeasti.

 • Ajo-ohjelma alkaa. Ryhmä 1 lähtee liikkeelle klo 9:00 ja ryhmä 2 klo 10:00.

 • Lounas Finnish Design Shopin ravintolassa. Ryhmä 1 klo 10:15-11:45. Ryhmä 2 klo 11:55-13:30.

 • Ajoryhmien saapuminen hotellille. Ryhmä 1 noin klo 13:30. Ryhmä 2 noin klo 14:30.

 • Vapaa-aikaa.

 • Autolanseeraus/esittely hotellin edustalla.

 • Le Mans Start

 • Siirtyminen laiturille klo 17:45. Vesibussiajelu ja – kuljetus Naantalin Kaivohuoneelle

 • Gaalaillallinen ja ohjelmaa.

 • Kuljetus 30 min välein hotellille.

 • Hotellin aulabaari sulkeutuu.

 • Huomaathan, että muutokset ovat mahdollisia.
  Tiedotamme muutoksista mahdollisimman nopeasti.

 • Siirtyminen Concours d’Elegance -tapahtumaan Harjattulan kartanoon.

 • Urheiluautojen saapuminen tapahtumaan.

 • Tutustuminen autoihin ja tapahtumajärjestäjän ohjelmaa.

 • Tapahtuma päättyy klo 15:30 mennessä.

 • Huomaathan, että muutokset ovat mahdollisia.
  Tiedotamme muutoksista mahdollisimman nopeasti.

Perjantai

REKISTERÖITYMINEN
Rekisteröityminen tapahtumaan on kaikille autokunnille pakollinen ja tapahtuu Turun Tuomiokirkkotorilla osoitteessa Tuomiokirkonkatu 1, 20500 Turku, kirkon portaiden läheisyydessä perjantaina 14.6. kello 12.00 alkaen.

Tuomiokirkkotorilla autot pysäköidään niille osoitetuille paikoille rajatulla ja vartioidulla alueella. Rekisteröityessään autokunnat saavat tiedon ryhmästään, tapahtumapassit sekä muuta tärkeää informaatiota viikonlopun kulusta. Poistuminen torilta alkaa aikaisintaan klo 14:00. Rekisteröityminen Tuomiokirkkotorilla päättyy kello 15.00

LOUNAS
Turun jokiranta on tunnettu tasokkaista ravintoloistaan ja olemmekin keränneet listan ravintolasuosituksista tapahtumaan osallistuville. Lista jaetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Omakustanteinen lounas nautitaan valitussa ravintolassa kello 12.00–15.00, jonka jälkeen matka jatkuu eteenpäin.

MAJOITTUMINEN & PYSÄKÖINTI
Naantalin Kylpylä sijaitsee kuvankauniissa Naantalissa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Turusta tarjoten osallistujille tasokkaan ja tunnelmallisen tavan majoittua ja nauttia kesäisestä viikonlopusta. Kylpylälle saavuttaessa autot pysäköidään ympäri vuorokauden vartioidulle pysäköintialueelle rekisteröitymisen yhteydessä saatujen ryhmien mukaan. Jokainen osallistuja kirjautuu sisään hotelliin osallistujille varatussa erillisessä kirjautumispisteessä hotellin aulassa. Kirjautuminen hotelliin avoinna kello 15.00–17.00. Huomioithan, että hotellihuoneet ovat saatavilla 14.6. klo 15:00 alkaen, ei aikaisemmin.

AUTONPESU
Autoille on varattu popup-pesupiste aivan kylpylän läheisyydestä. Pesupisteestä ja ajanvarauksesta lisäämme tietoa lähempänä tapahtumaa.

ILLALLINEN
Tunnelmallinen illallinen nautitaan Turun linnassa kuninkaan- ja kuningattarensaleissa kello 19 alkaen. Illallisella ei ole pöytäjärjestystä, joten pöydät täytetään saapumisjärjestyksessä. Erityisruokavaliot tarkastetaan vielä illallisen alkaessa.

KULJETUKSET
Illalliselle siirrytään bussikuljetuksella, joka lähtee kylpylän edestä kello 18.00. Paluukuljetus Turun linnan edestä takaisin kylpylälle lähtee kello 22.00.

PUKUKOODI
Perjantain illallisen pukukoodi on smart casual. Koska linnan piha ja kulkuväylät ovat erittäin epätasaisia, suosittelemme jättämään korkokengät odottamaan lauantain iltajuhlaa ja valitsemaan illalliselle matalat kengät.

Lauantai

AAMIAINEN
Kylpylähotellin herkullinen aamiainen on katettuna kello 7.00-10.00. Aamiaiselle kukin osallistuu oman aikataulun mukaan, kuitenkin huomioiden oman ryhmänsä lähtöaikataulun.

AJO
Ryhmät lähtevät reitille hotellin parkkipaikalta kello 9.00 ja kello 10.00. Varmistathan, että olet lähtövalmiina oikeaan aikaan oman ryhmäsi mukana. Reitti ajetaan autoletkana siten, että toinen ryhmä ajaa reitin myötäpäivään ja toinen vastapäivään.

LOUNAS
Lauantain lounas nautitaan ajoreitin varrella, Finnish Design Shopin ravintolassa, jossa on katettuna maittava noutopöytä. Lounaalle saavutaan ryhmän mukana ja se sisältyy osallistumismaksuun. Lounaan jälkeen kierros jatkuu ja takaisin kylpylähotellilla ollaan ryhmästä riippuen kello 13:30-14:40.

ILTAPÄIVÄN OHJELMA
Lauantain iltapäivään on varattu vapaa-aikaa, jonka voi käyttää vaikkapa nauttimalla Spa-osaston rauhallisesta tunnelmasta tai varaamalla hoidon, joista lisää informaatiota sekä ajanvarauksen löydät täältä. Myös kuvankaunis Naantali vain pienen matkan päässä kylpylästä tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Illan ohjelma alkaa klo 16:00 hotellin edustalla autoesittelyllä ja jatkuu klo 17:00 Le Mans Startilla. Tule ajoissa paikalle!

AUTONPESU
Autoille on varattu popup-pesupiste aivan kylpylän läheisyydestä. Pesupisteestä ja ajanvarauksesta lisäämme tietoa lähempänä tapahtumaa.

ILLALLINEN
Lauantain iltajuhla järjestetään legendaarisella Naantalin Kaivohuoneella, jossa luvassa ikimuistoinen illallinen, musiikkia, drinkkejä ja loistavaa ohjelmaa. Illallinen alkaa kello 19 alkumaljan merkeissä sään salliessa Kaivohuoneen terassilla. Erityisruokavaliot tarkastetaan vielä illallisen alkaessa. Iltajuhlan istumäjärjestys määräytyy ryhmien mukaan. Tästä lisää infoa tilaisuuden alussa.

KULJETUKSET
Iltajuhlaan siirrytään vesibussikuljetuksella, joka lähtee kylpylän laiturilta kello 18 (siirtyminen laiturille kello 17:45). Paluukuljetus takaisin hotellille lähtee Naantalin Kaivohuoneen edestä 30 minuutin välein kello 23.00-02.30.

PUKUKOODI
Lauantain iltajuhlan pukukoodi on tumma puku tai smokki

Sunnuntai

AAMIAINEN
Kylpylähotellin herkullinen aamiainen on katettuna kello 7.00-10.00. Aamiaiselle kukin osallistuu oman aikataulun mukaan.

CONCOURS D’ELEGANCE
Valinnaisena ohjelmana Concours d’Elegance Harjattulan kartanossa. Lue lisää tapahtumasta.

Concours d’Elegance on perinteikäs urheiluautojen kokoontumistapahtuma, joka järjestetään 27. kertaa Turun Kakskerran saaressa, Harjattulan kartanossa. Ferrari Owners’ Club Nordic Meetingin osallistujat ovat kutsuttu tänä vuonna tapahtumaan erikoisvieraiksi. Tapahtumaan saa osallistua millä tahansa urheiluautolla, auton ikään katsomatta.

Ferrari Owners’ Club Nordic Meeting 2024 -tapahtuman osallistujien osallistumismaksu on 25 € / autokunta ja se maksetaan portilla. Muista mainita, että olet Ferrari Owners’ Club Nordic Meetingin osallistuja!